Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: Eu l-am umilit pe Bălaşa

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că a cerut schimbarea fundaşului Mihai Bălaşa imediat ce a greşit în meciul cu Astra Giurgiu, pentru a-l umili. Soţia lui Bălaşa a născut în ziua meciului.

"Eu l-am umilit, dar eu am dat telefon în minutul 20, după ce a greşit, dar trebuia să se încălzească Vînă", a declarat Becali, la Digi Sport preluat de news.ro

Prezent în studio, Ion Crăciunescu i-a atras atenţia omului de afaceri că trebuia să aştepte până la pauză pentru schimbare.

"Poate ai dreptate, poate de aia m-a şi pedepsit Dumnezeu, că l-am umilit pe om, dar am fost nervos atunci, asta e, ce să fac? Trebuie totuşi să dai exemple. Dar dacă nu dai exemple? Dacă faci aşa ceva, du-te, tată, şi lasă-ne! I-am spus trimite-l acasă, să stea cu soţia, că i-a născut soţia şi omul este cu gândul acolo. Trimiteţi-l acasă, să stea să se odihnească! Erau ruşi în tribună care să-l vadă, că trebuia să-l vând, d-aia l-am şi băgat. Nu îl băgam altfel, crezi că îl băgam altfel pe Bălaşa? L-am băgat ca să-l vadă, că nu-l băgam. L-am şi iertat (n.r. - după partida retur cu Alaşkert), am zis că nu contează meciul ăsta cu Giurgiu, cu Astra. Nu i-am tăiat capul, nu i-am tăiat mâinile, ia 15.000 (n.r. de euro) pe lună. Psihologic, ori te laşi de fotbal, ori te laşi de fotbal dacă nu eşti fotbalist. La mine aşa este, dacă eşti fotbalist joci fotbal, dacă nu, te laşi de fotbal. Ia 15.000 pe lună, nu-l plângeţi! Ia 15.000 pe lună, se duce acasă acum, doarme liniştit, eu mă enervez, toată lumea se enervează şi el doarme liniştit şi îşi ia salariul, 15.000. Vînă, ce dacă a gafat? A greşit şi el o dată. A dat goluri, a dat pase de gol, Vînă e jucător, Vînă nu e indolent pe teren. Dacă nu te gândeşti la fotbal, lasă-te!", a spsu Becali.

El a anunţat că a vorbit la pauza meciului pentru a lua un fundaş central, probabil pe Andrei Miron de la FC Botoşani: "Am luat un fudaş central la pauză. Să vedem ce răspuns dă conducerea. Nu de la Hagi. L-am cerut, să vedem dacă mi-l dă. (n.r. - Miron de la FC Botoşani?) Nu, nu, nu l-am luat, l-am cerut, să văd dacă mi-l dă. Oricare e mai bun ca ai noştri, noi nu avem fundaşi centrali."

FCSB, antrenată la această întâlnire de secundul lui Bogdan Andone, Vergil Andronache, a fost învinsă, luni, la Giurgiu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Astra, în ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii I.

Au marcat: V. Gheorghe '20, Albec '75 / Oaidă '28.

La primul gol, Bălaşa a pierdut o minge în faţa lui Alibec, jucătorul Astrei i-a pasat foarte bine lui Valentin Gheorghe, care l-a învins cu un şut la colţul scurt, de la 16 metri, pe Vlad. După această eroare, Bălaşa a fost schimbat cu Vînă, în minutul 40;

La al doielea gol la gazdelor, Alibec a profitat de o greşeală a lui Vînă, a combinat cu Valentin Gheorghe şi a marcat cu un şut de la 11 metri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.