Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali face SCANDAL după ce FRF a impus cluburilor din Liga 1 să își facă echipa de fotbal feminin: 'Nu sunt de acord, merg la judecător'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali (61 de ani) a reacţionat la decizia FRF de a impune cluburilor din Liga 1 Betano să-şi facă echipă de fotbal feminin, informează MEDIAFAX.

Patronul FCSB nu e acord cu hotărârea luată de Comitetul Executiv al Casei Fotbalului şi a anunţat că va merge la tribunal pentru a contestat această decizie. Omul de afaceri nu vrea să-şi facă o echipă de fete.

În cadrul Comitetului Executiv, Federaţia Română de Fotbal a hotărât ca echipele din Liga 1 să aibă echipă de fotbal feminin începând din sezonul 2020/2021. Becali a anunţat că FCSB va ataca în instanţă această decizie luată de Răzvan Burleanu & Co. Omul cu banii de la vicecampioana României spune că nu poate fi obligat să facă ceva ce nu vrea!

"Nu (n.red. - sunteţi de acord?). Eu sunt gata să mă duc la judecător, să întreb. A existat pe globul pământesc, vreodată, cineva care te obligă să faci ceva ce nu vrei să-l faci? Noi nu avem demnitate. Are legătură, pentru că în toată lumea se face fotbal feminin pentru că vor să facă. Eu nu spun că nu las femeile să joace fotbal. Nu spun asta. Eu zic că da, joacă femeile fotbal, dar nu poţi să mă obligi pe mine să fac ceva ce nu-mi place!

Aici e vorba de ce poţi să faci şi ce nu poţi să faci. N-ai voie să-l obligi pe om. E posibil că judecătorul să spună că are dreptate Burleanu. N-ai ce să faci! Asta o vom contesta, o să mă duc la judecător", a spus Gigi Becali, miercuri, la DigiSport.

În urmă cu ceva timp, Becali a anunţat că e gata să se retragă din fotbal dacă va fi obligat să-şi înfiinţeze o echipă feminină. "Dacă vor să mă pună să am echipă feminină, mă retrag din fotbal. Cum adică să faci lucruri împotriva lui Dumnezeu. Am şi eu păcatele mele. Dar lucruri nefireşti nu fac. Nu! Asta e aliniere la idelile lui satan. Fetele să joace handbal, baschet. Cum să joace femeie fotbal? Nu e făcută pentru fotbal. Mădularele ei nu sunt făcute pentru fotbal.

Femeia a fost făcut de Dumnezeu din bărbat, pentru bărbat. Femeia e făcută să fie atrasă bărbatul de ea. Dacă facem asta, batjocorim formele făcute de Dumnezeu ca să îl atragă pe bărbat. O schimonosim pe femeie! Boxul şi fotbalul le schimonoesc pe femei", a explicat Becali la televiziunea Pro X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.