Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali: 'Golofca mi-a plăcut foarte mult astăzi, iar o să am încredere în el. Şumudică îl vrea pe Amorim, eu vreau un jucător de la Botoşani'

Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat joi seară, după meciul cu ACS Poli Timişoara, scor 3-0, că i-a plăcut mult prestaţia lui Cătălin Golofca, astfel că îi revine încrederea în acest jucător. Becali a mai afirmat că William De Amorim este dorit de Marius Şumudică la Kayserispor şi că el ar vrea să aducă la FCSB un jucător de la FC Botoşani, fără să îi precizeze numele.

"Golofca mi-a plăcut foarte mult astăzi. Normal că o să am un alt discurs acum şi iar o să am încredere în el. Dar trebuie să fie constant. Viteza o are, putere fizică are, şi numai să ducă o viaţă sportivă, asta este... El de-aia a căzut când a venit la Bucureşti, stătea numai în cluburi. Amorim mi-a zis Şumudică că ar vrea să-l ia el, să vedem dacă îl ia, dacă nu, o să-l dăm undeva", a spus Becali la Digi Sport.

Citește și: Nicolae Dică: 'Mă bucur că băieţii au înţeles mesajele mele şi au avut o atitudine bună'

Gigi Becali a precizat că singurul jucător care l-a îngrijorat la partida de la Timişoara a fost Florinel Coman. "N-are voie niciodată să rateze. Nu mă dezic de zecile de milioane cu Coman. Dacă are caracter puternic e de zeci de milioane, dacă nu... Eu cred foarte tare în el. E posibil ca el să se încreadă foarte tare în el şi să devină încrezut, să nu se mai concentreze prea tare".

Becali a adăugat că în această iarnă va aduce la FCSB doisau trei jucători şi că îşi doreşte un fotbalist de la FC Botoşani. "Mai iau vreo doi-trei jucători acum. O să vedem. Unul din ei nu vreau să-l zic pentru că avem de jucat un meci cu ei. De la Botoşani e, dar nu ghiciţi niciodată cine este. E o invenţie a mea jucătorul ăsta. S-a remarcat prin viteză, prin tehnică, mie îmi place foarte tare".

Gigi Becali nu ar fi de acord ca Liga I să aibă un format cu 18 echipe: "Nu avem fotbal de aşa natură, 18 echipe sunt prea multe. Cine să le finanţeze?"

"În doi-trei ani nu mai vedeţi străini la mine la echipă. Nu mai cred în jucătorii străini. Mai glumesc şi eu cu voi, vreţi dintr-o glumă să mă treacă la discriminare? Nu, am ajuns la concluzia că e mult mai bine să mizezi pe jucători români. Ca să am jucători valoroşi nu am bani ca să pot cumpăra jucători valoroşi străini şi atunci iau români", a mai afirmat Becali.

Formaţia FCSB s-a calificat, joi seară, în sferturile de finală ale Cupei României, trecând în optimi de ACS Poli Timişoara, în deplasare, scor 3-0. Gazdele au încheiat jocul în inferioritate numerică, după ce Andrei Artean a fost eliminat.

Golurile au fost marcate de Gnohere '34 (penalti), Golofca '55 şi Daniel Benzar '90+2. În minutul 81, de la ACS Poli Timişoara a fost eliminat Andrei Artean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.