Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îi recomandă lui Budescu să mai slăbească 3-4 kilograme

www.gsp.ro
Constantin Budescu FCSB

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că i-a transmis mijlocaşului Constantin Budescu să slăbească trei, patru kilograme, pentru a putea deveni un adevărat "număr 10".

"I-am lui Budescu: Budescu să-şi asume responsabilitatea să ia numărul 10 (n.r. - la echipa naţională) şi să se spună . I-am mai zis: ", a declarat Becali, Pro X.

Citește și: O celebră tenismenă o 'ÎNȚEAPĂ' pe Simona Halep, înainte de meciul cu Wozniacki: 'Așa NU poți câștiga un Grand Slam'

Becali nu doreşte o revenire la FCSB a mijlocaşului Nicolae Stanciu de la Anderlecht, sub formă de împrumut, dar nu l-ar refuza pe fostul stelist dacă ar veni gratis.

"Să-l împrumute pe Stanciu la noi? Şi în locul cui să joace? De ar ar juca la noi dacă nu joacă la Anderlecht? Suntem mai slabi noi? Să le cresc lor jucătorii? Noi nu mai ştim cu cine să mai jucăm ca să păstrăm valoarea tuturor jucătorilor. Dacă îl dau înapoi gratis, îl luăm. Şi îl mai vindem o dată, că ei nu ştiu cum să facă, cum să vândă. Să-l aducă la Becali, că Becali ştie cum să-l crească iar", a spus omul de afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.