Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali îl ia peste picior pe Dan Petrescu: 'De acum încolo îi spunem Dan Penalty'

gigi becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, l-a poreclit pe Dan Petrescu, antrenorul rivalei CFR Cluj, Dan Penalti, pentru că echipa pregătită de acesta primeşte lovituri de la 11 metri la fiecare partidă.

"Aşa se joacă fotbal, spectacol, frumos. Să aştepţi tot timpul ca să primeşti 11 metri ca să câştigi... Ăla-i fotbal? Altfel nu poţi să câştigi. Ăsta-i fotbal, dai 4 goluri, cinci goluri. . E fericit, nu? El e Gigi Penalti. Nu-i mai zicem Dan Petrescu îi spunem Gigi... îi spunem Dan Penalti. El vrea numai penaltiuri. Vrei numai penalti? Dacă nu-i dă un penalty la un meci o să vedeţi ce scandal o să facă. O să zică, înjură arbitri. El nu trebuie să stea pe bancă, că îi dă arbitrul penalti. Ce fericit poţi să fii în România, când vezi numai penalty, penalty, penalty? Dan Penalty o să-i zic de-acum încolo", a declarat Becali, după ce FCSB a învins, duminică, pe Gaz Metan Mediaş, cu 4-0, în etapa a X-a, conform News.ro.

Citește și: FCSB a făcut spectacol în Liga 1, după victoria cu Plzen: Spectacol cu Mediașul lui Pustai - VIDEO

El consideră că valoarea noului selecţioner Cosmin Contra se va vedea când Dinamo va înregistra rezultate slabe după plecarea antrenorului: "Contra nu are cum să nu facă performanţă, e antrenor, vede. De-acum încolo o să vedeţi ce a făcut la Dinamo. De-acum încolo o să vedeţi!"

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care unicul gol a fost marcat din penalti. Golul a fost înscris de Deac, în minutul 71, dintr-un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Marc la Omrani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.