Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, implicat în retrocedări ilegale la ANRP: Are un teren ”umflat” la 71 de milioane /VIDEO

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1

Un raport al Corpului de Control al Guvernului arată că Gigi Becali, împreună cu nepotul său Vasile Geambazi, ar fi obţinut de la ANRP despăgubiri ilegale de milioane de euro pentru un teren supraevaluat. Valoarea terenului a fost mărită astfel de mai bine de trei ori, de la 19 la 71 de milioane de euro.

Citeşte şi: Adriana Săftoiu, nou atac la Traian Băsescu: DEZVĂLUIRI HALUCINANTE despre ce era la Cotroceni

Gigi Becali neagă faptul că ar avea vreo implicare în acest caz şi spune că nepotul său a renunţat deja la despăgubiri de 45 de milioane de euro pe care le câştigase în justiţie în 2015. "Ştiu că este minciună pentru că nu e adevarat aşa ceva. Eu ce mai ştiu... nepotul meu a avut o despăgubire de 45 de milioanede euro, la care a şi renunţat. Deci a ajutat statul cu 45 de milioane de euro, cadou. Mai ştiu că se face atac la justiţie. Trebuie să se sesizeze CSM. Nepotul meu nu a luat el şi nu i-a dat nimeni, i-a dat Curtea Supremă de Justiţie. Şi dacă se spune că e ilegal, înseamnă că e atac la justiţie şi la judecători", a spus Gigi Becali la România TV.

Citeşte şi: Prințul Paul și Remus Truică, nouă lovitură de la magistrați: Ce au pățit cei doi celebri

"Mai ştiu că a avut hotărâre de Curte de Apel şi Curte Supremă, doi judecători şi trei de la Curtea Supremă. Când a dat puşcărie Curtea Supremă, au zis Becali la puşcărie... Nu facem imixtiuni în justiţie, e o hotărâre judecătorească", a adăugat Gigi Becali. Întrebat dacă l-a ajutat pe Vasile Geambazi, Gigi Becali a răspuns: "Eu eram la puşcărie când a câştigat el procesele alea. Şi dacă l-am ajutat să cumpere drepturile, ce am făcut? Nu înţelegeţi că a zis Curtea Supremă?". "Eu i-am spus să renunţe. I.-am spus, băi, Vasi, mi-e ruşine că eşti printre ăia, ce să faci tu cu banii ăia?. Atunci a renunţat la cei 45 de milioane de euro daţi de Curtea Supremă", a încheiat Gigi Becali, conform RTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.