Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali l-a sunat pe Șumudică după meciul direct. Ce i-a propus patronul Stelei

gsp.ro
Sumudica Reghecampf

Gigi Becali a dezvăluit că a vorbit la telefon cu Marius Șumudică și i-a propus acestuia un schimb. Steaua să-l dea la schimb pe Boldrin pentru Teixeira și Junior Morais.

"Am vorbit acum cu Şumudică şi i-am zis aşa: «V-am dat pe Boldrin 400.000 de euro. Voi îi aveţi pe Junior Morais şi Teixeira, cărora le expiră contractul şi pleacă gratis.

Eu vi-l dau pe Boldrin înapoi şi voi mi-i daţi în iarnă pe ăştia doi». Junior Morais a venit la palat şi a zis că semnează cu Steaua în iarnă şi vine gratis la Steaua. cu Teixeira n-am vorbit", a declarat Becali la Digi Sport.

Citește și: Hagi și Popescu îl ajută pe Lăcătuș în proiectul CSA

Răspunsul antrenorului Astrei a venit imediat. Șumudică spune că și l-ar dori înapoi pe Boldrin, însă nu concepe să-i cedeze la schimb pe Junior Morais și Teixeira.

"Boldrin e un jucător pe care mă interesează în orice moment. E unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din țară sau inter, că așa l-am folosit.

Nu ca decar, atenție! Înainte de meciul direct, Boldrin și De Amorim fugeau de mine, speriați, nu știu de ce, se uitau stânga-dreapta, se furișau. Am văzut că mă sună Becali pe mine, de parcă eu aș decide la clubul Astra. Eu sunt un simplu angajat",

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.