Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali n-a mai suportat și l-a sunat pe Mihai Stoica după West Ham - FCSB 3-1: L-am sunat să-l întreb ce caută acel jucător pe teren!

fanatik.ro
gigi becali

Patronul roș-albaștrilor s-a enervat după meciul pierdut de echipa sa, la Londra, în compania celor de la West Ham, un meci din Conference League, câștigat de ”ciocănari” cu 3 - 1. În minutul 70, când scorul era 1 - 1, Nicolae Dică a făcut primele schimbări și i-a băgat pe teren pe Octavian Popescu și pe David Miculescu, în locul lui Darius Olaru, respectiv Andrea Compagno, acest lucru supărându-l pe Gigi Becali.

„68 de minute Dică a gândit foarte bine jocul, după aceea Becali a stricat jocul (n.r. ironic, referindu-se la faptul că el face schimbările, lucru speculat de cei din studio). Când a schimbat Dică un mijlocaș, care nu știam că Tavi e în teren.

L-am sunat pe MM să-l întreb ce caută Tavi în locul lui Olaru. Să-mi asum alea 68 de minute? Nu. Eu îmi asum doar când se greșește. Problema voastră e cine își asumă?!

Și eu cred că a greșit cine a făcut schimbările. Dacă îl bagi pe Tavi Popescu la mijloc când e 1-0 pentru noi... L-am întrebat pe MM, care mi-a zis că Olaru s-a cerut afară. Nu știam că Tavi Popescu e în teren. S-a cerut Olaru afară, dar îl bagi pe Marco ăla, Marco van Basten. Marco Dulca. A riscat omul, dar eu îl susțin”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Digi Sport Special”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.