Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali nu a fost bătut de Syda, dar a fost rupt în pumni de un cunoscut impresar: 'L-am bătut de l-a înviat cu apă. E un turnător'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Patronul FCSB, Gigi Becali, era să fie bătut, la Poiana Brașov, de fostul ginere al lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu (Syda). Cei doi au ajuns doar să se certe, însă un impresar cunoscut, Dumitru Tudor, zis și Dumitru ”Ciorbă”, s-a lăudat că el l-a bătut pe Becali.

„De dimineață la tv știri ff importante: G Becali scandal cu Syda în Poiana Brașov, că vezi Doamne Becali ar fi vrut să îl bată pe Sida. Mai oameni buni acest bolnav de ospiciu nu este în stare să bată nici o găină, El se bazează pe bodyguard și face pe războinicul.

Citește și: Andreea Bălan a început anul în forță! Câți bani a cerut artista de Revelion

Hai să va spun o poveste cu acest turnător de profesie care a băgat multă lume la pușcărie. Prin 1991 în Ianuarie în holul hotelului Nord am avut o altercație cu el,și l am bătut de la înviat cu apă. După 10- 12 ne am împăcat, dar toată viața mă are în măsea. Cu mine nu merge cu bodyguarzi lui, are prea mulți dușmani. Voi mulți care îl vedeți pe la tv nu știți că dacă nu îl cunoștea pe Fane Spoitorul pe timpul lui Ceaușescu să îl ia sub aripa lui, mânca bătaie zilnic. Sunt mulți oameni care pot confirma tot ce am scris. Omul e dus rău nu îl mai băgați în seama pe bolnav.”, e relatarea lui Dumitru Tudor.

Citește și: Anul 2019 este anul schimbărilor! Vor expira mandate ale șefilor din Justiție .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.