Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali REACȚIONEAZĂ după acuzațiile de ultraj: Îi fac plângere pentru denunț calomnios

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) anunţă că s-a început cercetarea penală în dosarul în care Gigi Becali este acuzat de ultraj. Pe de altă parte George Becali susține că nu este vinovat și o să-i facă plângere pentru denunț calomnios liderului FSANP.

Citește și: Reacția lui Ilie Năstase după condamnarea la 9 luni de închisoare

„Nu există așa ceva. N-am fost audiat. E fake din partea lui Sorin Dumitrașcu (preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor). El a făcut o plângere la Parchet de amenințare sau ultraj. La parchet l-au trimis la Miliție, iar acolo îl chemi pe nebun – spun la modul general nebun – să dai declarații. Pe Becali îl sună de la miliție și am vorbit cu doamna de la penitenciar și spune că n-am amenințat-o, dar trebuie să dai declarații. Orice nebun face o plângere despre mine trebuie să vin eu la poliție să zic că nu am amenințat? Știu că oamenii în România n-au discernământ juridic. Toată lumea din presă ia știrea și o rostogolește. Domnului Dumitrașu îi fac plângere pentru denunț calomnios”, a spus George Becali în direct la B1TV.

Citește și: Problemele se țin scai - Gigi Becali, cercetat penal după ce s-a audodenunțat în direct într-o emisiune TV .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.