Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali s-a dezlănțuit la adresa lui Nicușor Dan, după ce a pierdut procesul cu primăria: Lumea l-a pus acolo greșit

Gigi Becali

Gigi Becali, patronul FCSB, s-a dezlănțuit la adresa lui Nicușor Dan, edilul -șef al Capitalei. Omul de afaceri a pierdut un proces cu Primăria Capitalei, căreia trebuie să îi achite peste un milion de lei, după ce judecătorii au decis că  FCSB nu a plătit chiria pentru 15 meciuri disputate pe Arena Națională!

Gigi Becali acuză faptul că Nicuşor Dan nu vrea să recunoască înțelegerea pe care o făcuse în 2017 cu Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei. „Nu avem bani datorați! Noi am convenit cu Primăria și am zis „Uite, dăm bani pentru gazon și scădem din chirie!”. Nu aveau bani de gazon. Și acum nu vor să se mai țină de cuvânt! Ce să vorbești, mă? Ce să vorbești? El, săracul, Dan… Nici nu vreau să mai fac păcat. Ce să facem? Săracul Dan, el nu știe, săracul. El nu trebuie lăsat acolo! Trebuie să se ducă acolo unde poate el. Ce știe el? El nu poate, mă, săracul. Nu poate. Lumea care l-a pus a greșit. El nu poate. Nu vedeți că nu poate? El nu poate!”, a spus Gigi Becali pentru GSP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.