Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali s-a dezlănţuit și a sărit în apărarea lui Adrian Mititelu. Acuzaţii dure după arbitrajul de judeţ din barajul de Conference League

captura youtube
Gigi Becali

Decizia lui Istvan Kovacs de a-l elimina pe căpitanul lui FCU Craiova, Juan Bauza, în barajul de Conference League de la Cluj Napoca cu CFR Cluj, terminat cu scorul 1-0 pentru gazde, a provocat un imens scandal. Arbitru FIFA a fost atacat de oficialii olteni și criticat de foști arbitri pentru prestația sa. În apărarea juveților a sărit și patronul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali, care a comentat în termeni duri prestația lui Istvan Kovacs.

Gigi Becali: 'Nu ai tu, tată, Kovacs ce să cauți acolo'

„Știți bine că eu mă mai ciondănesc cu Mititelu, dar acum nu am cum să nu îi sar în apărare. Bă, dar nu se poate așa ceva. Este inadmisibil ceea ce i s-a întâmplat. Eu nu știu ce făceam dacă eram în locul lui Adrian (n.r. Mititelu), dar trebuia cu orice risc să scoată echipa de pe teren aseară.

Trebuia să facă ceva ca să ne vadă o lume întreaga înaintea finalei Ligii Campionilor. Nu ai tu, tată, Kovacs ce să cauți acolo. Eu sper să vadă o lume întreagă ce ai făcut la meciul de aseară. Nu poți să îi dai al doilea galben lui Bauza și să îl scoți de pe teren la faza aia. Nu ai cum să faci lucrul asta, iar Mititelu are tot dreptul să se gândească la altele. Nu e nici el în fotbal de trei zile.

Eu unul am rămas fără cuvinte. Dar ce aș putea eu sa fac? Nu vedeți că pe Vassaras nu îl clintește nimeni de acolo? Și eu am urlat, dar degeaba. Îi înțeleg perfect supărarea lui Mititelu. Feșnic face ce face, iar acum și Kovacs ăsta distruge un meci. E prea mult”, a spus Gigi Becali conform ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.