Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali sare în apărarea lui Florin Cîțu după ce a fost prins băut la volan: 'Poate l-a înșelat iubita, era și el supărat. Ce faptă penală e asta?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Gigi Becali a comentat situația lui Florin Cîțu, după ce s-a descoperit că acesta a făcut două zile de închisoare, după ce a fost prins băut la volan, în SUA.

„Poate era şi el... l-a înşelat iubita, era şi el supărat. S-a înecat şi el într-o băutură, într-o noapte. Părerea mea e că nu e mare lucru. A băut şi el de supărare într-o noapte şi s-a urcat la volan şi a păţit ce a păţit. Dacă a avut omul o decepţie, o dată în viaţa lui, acum 20 de ani, asta nu înseamnă că nu poate să fie prim-ministru. Noi trebuie să vedem ce face Cîțu acum, nu ceea ce a făcut acum 20 de ani. Ce, trebuia să îi spună preşedintelui ce a făcut acum 20 de ani?

Nu ai văzut ce mare pericol a fost? A plătit 1225 de dolari cauţiunea. Mare pericol a fost! Dacă era pericol mare, plătea 100.000 de dolari. Nu e mare lucru asta. În politică, speculează oamenii orice. Nu e mare lucru că, acum 20 de ani, a băut omul o sticlă de whiskey. Cine ştie ce decepţii a avut sau poate era foarte bucuros. Ce legătură are? Dacă omora un om, dacă fura sau dacă făcea o faptă penală, dar asta nu e o faptă penală că a băut omul o sticlă de whiskey şi s-a urcat la volan. Ce fapta penală e asta?”, a spus Gigi Becali, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.