Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali și Gică Hagi promit 'război mare' în meciul direct

www.gsp.ro
Gigi Becali Gică Hagi

Gigi Becali a revenit la Digi Sport după ce a fost aspru criticat de Gheorghe Hagi. Becali a promis că nu va mai vorbi despre naşul său şi nici despre echipa lui, însă a promis "război mare" în meciul direct. Anterior, şi Hagi afirmase că va încerca să bată FCSB, dar îi va fi greu, pentru că "ei sunt prea mari", scrie news.ro.

"Dacă l-am supărat cu ceva, eu îmi cer iertare. De acum incolo o să mint şi o să spun că îmi e frică de Viitorul. Nu o să mai zic nimic. Din ceea ce am spus, eu am scos în relief valoarea antrenorului. Pentru că ei au antrenor, de aia ajung acolo. Să mă ierte dacă l-am supărat, nu vreau să-l mai supăr niciodată. Am spus că joacă cel mai bun fotbal cu jucători fără anvergură şi asta înseamnă că e mare antrenorul. Eu îi spun , nu îi spun Hagi Gheorghe sau îi spun Gică. Nu mă supăr, că nu vreau să mă mai cert cu el nciodată în viaţa mea. Mi-am dat cu părerea ultima dată de Viitorul. Bă, să nu mă mai întrebaţi de Viitorul niciodată, că nu mai spun nimica! Am spus că are cel mai mare antrenor, dacă joacă fotbalul pe care-l joacă frumos, că-l joacă. Am spus că joacă cel mai frumos fotbal, dar nu are anvergură de campionat. Poate mă înşel, dar eu am scos în relief valoarea antrenorului. Eu zic că s-au terminat alea (n.r. - cu contestarea titlului Viitorului), ce, dezgropăm morţii? Eu ştiu că Gică nu e un om duşmănos, are nebunii de moment, dar nu e duşmănos, să ţină ură vreo 17 ani. Are, pe moment, aşa, când se enervează el. Dar eu, ca să nu se mai enerveze pe moment, nu o să mai zic nimic nici de clubul lui, nici de el. Dar eu nu am spus nimic rău de el. Asta am vrut să spun, că are antrenor, de aia joacă cel mai frumos fotbal. N-am specificat, dar tot se supăra el. Cu părerea nu mai îmi dau. Dar să îi arăt că nu m-am supărat deloc, o să fac o glumă acum: ii arunc mănuşa peste două etape. Îţi dai seama că o să mă duc eu la echipă după toate astea, nu? O să fie război mare! De ce nu m-a lăsat să dorm? Că trebuia să mă lase să dorm, acum m-a deşteptat, m-a enervat şi o să fie război mare. Bine, război mare... Că altfel, nu mai vorbesc în viaţa vieţilor, vieţilor mele, nici de Viitorul, nimic, nici de un jucător de la Viitorul, nimica. Nicodată. Dar când este Steaua - Viitorul, atunci o să vedeţi! Îi trasnmit lui Gică să mă ierte dacă l-am supărat. ", a declarat Becali, la Digi Sport.

Citește și: Hagi, deranjat și de faptul că Becali l-a criticat pe Florin Coman: 'Aşa se distrug jucătorii, cu opinii şi cu păreri'

Înainte, Hagi afirmase că va încerca să câştige meciul direct, adăugând ironic că îi va fi greu deoarece a văzut că FCSB e o echipă prea mare": "O să încercăm să-i batem, când putem, că am văzut că ei sunt prea mari şi probabil o să ne fie foarte greu, dar nu e imposibil. O să încercăm să-i batem şi să fim în faţa lor. Poate o facem, poate nu. Am cheltuit mai puţin ca ei, o facem cu bani mai puţini, dar noi am devenit campioni. Nu ştiu cum, dar..."

Partida FCSB - Viitorul se va disputa 9 decembrie, în etapa a XIX-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.