Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali, solicitare către Nicolae Dică: Alibec va reveni la meciul cu Beer Sheva

www.gsp.ro
Denis Alibec Nicolae Dică FCSB

Denis Alibec nu va juca nici astăzi, în meciul Sănătatea Cluj - FCSB, din 16-imil Cupei României. Atacantul ar trebui să evolueze contra Craiovei, duminică, pentru ca Dică să respecte ordinul lui Becali: titularizarea nouarului în returul cu Beer Sheva, de pe 2 noiembrie, într-o formă decentă, anuță gsp.ro.

Alibec a ajuns în situația de a avea nevoie de un meci cu Sănătatea Cluj pentru a reveni într-o formă normală. Doar că nu primește nici ocazia asta, titularizarea cu divizionara C. Va vedea de la TV, la Mangalia, duelul colegilor săi cu "virușii verzi".

Citește și: Echipa primăriei Sectorului 1 riscă să piardă două meciuri la 'masa verde': Cei de la Academia Rapid au folosit un fotbalist fără drept de joc

Atacantul nu a mai jucat de 12 zile, interval de timp în care a mai fost exclus și din programul de pregătire al primei echipe, și ar trebui să fie titular pe 2 noiembrie, în partida a doua cu Beer Sheva.

Becali a cerut utilizarea lui în returul cu israelienii din rațiuni economice. Conform patronului, la jocul din Europa League vor asista scouteri și directori sportivi interesați de un transfer al lui Alibec. Iar vânzarea dobrogeanului a devenit un obiectiv foarte important, din cauza lipsei de disciplină de care a dat dovadă atacantul.

Gigi crede că poate să recupereze cele două milioane de euro pe care le-a plătit când l-a cumpărat de la Astra și să mai scoată și un profit frumos. Pentru îndeplinrea planului, vârful ar trebui să fie expus în următoarea partidă din Europa League, numai că forma lui a scăzut în ultima vreme și Dică ar trebui să-l repare urgent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.