Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali surprinde pe toată lumea! Promisiunea pentru noul antrenor Toni Petrea. 'Asta o sa fac'

digisport.ro
gigi becali toni petrea

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu mai surprinde pe nimeni. I-a promis noului antrenor Toni Petrea că nu-l va mai obliga să facă vreo schimbare înainte de pauză şi că îi va oferi o libertate de decizie pentru "câteva meciuri".

"L-am întrebat seara: Era aşa (n.r. - nehotărât)... Şi i-am zis: . Şi i-am spus (n.r. - dacă îi va acorda o oarecare libertate de decizie lui Petrea) Da, da, da, câteva meciuri, da. Cum am şi acordat, 11 meciuri (n.r. - lui Edward Iordănescu)", a declarat Becali.

Petrea nu a fost primul antrenor avut în vedere de Becali pentru a-l înlocui pe Edward Iordănescu, ci Ilie Poenaru, actualul tehnician al echipei Gaz Metan Mediaş.

"Au fost trei pe listă. A mai fost şi Poenaru, dar mi-a zis MM că Poenaru nu poate să antreneze a treia echipă (n.r. - într-un sezon) şi a mai fost un antrenor, căruia nu-i mai dau numele, că după aia vehiculaţi. Am zis cine răspunde primul. Ăla pe care l-am sunat nu a răspuns şi a răspuns primul Petrea. I-am spus că pâna la ora cutare nu mai contactez pe nimeni", a precizat el.

Întrebat dacă e adevărat că jucătorii au plâns în vestiar la plecarea antrenorului Edward Iordănescu, Becali a răspuns: "Du-te, bă, de aici cu plânsul tău! Când am vorbit eu cu jucătorii, râdeau. Nu râdeau de cineva. Jucătorii ziceau: "Domne, când vine Ferguson?> Nu e glumă, nu râdeau? Glume, dacă plângeau cum făceau glume? Mă mai consult cu ei şi ei: "Nu ştiu domne, dar când vine Ferguson?" Am fost şi eu după aia şi am dat cu mopul pe acolo ca să strâng lacrimile de pe jos. Erau băltoci de lacrimi."

Toni Petrea este fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf, iar în iulie 2020 a preluat FCSB de la Bogdan Vintilă. Tehnicianul născut la Brăila a pregătit echipa la 49 de meciuri din sezonul trecut, înregistrând 28 de victorii, 8 remize şi 13 înfrângeri, şi terminând pe locul 2 campionatul, după liderul CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.