Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali taie în carne vie, la Steaua: A anunțat jucătorii pe care îi dă afară și i-a decis soarta lui Dică

www.gsp.ro
Gigi Becali

Steaua a luat bătaie de la Lugano şi a pierdut primul loc în grupa de Europa League în faţa lui Plzen. Chiar şi aşa, echipa lui Nicolae Dică merge în primăvara europeană. La final, Gigi Becali i-a făcut praf pe De Amorim şi pe Golofca pe care i-a disturs în declaraţii.

"Cu echipa asta nu poţi să facă paşi mari în Europa. Dacă nu îi baţi pe Lugano, nu poţi să facă multe. Trebuia să câştige ei, nu fac parte din lot? Nu e nicio supărare. vedem, au lipsit 4-5 jucători, am avut accidentaţi. Nu sunt supărat că ne-am calificat. Asta e important. Erau buni banii. Ce să le ceră lui Golofca şi Amorim? Joacă Golofca cu Arsenal şi cu Milan?”, a tunat Becali la DigiSport.

Patronul l-a luat la mișto pe Dică, atunci când a fost întrebat dacă a fost decizia antrenorului să-l schimbe pe De Amorim în minutul 40. ”Nu am sunat eu pe bancă. Nu fac eu chestii de genul ăsta.", a zis, ironic, Becali.

Vezi şi: Steaua s-a făcut de râs: A fost UMILITĂ de FC Lugano, pe Arena Națională, și a pierdut primul loc în grupă / VIDEO

Mai mult, Gigi şi-a continuat tirul la adresa echipei. "Apărarea nu face faţă când mijlocul e praf. Am avut două 11 metri, asta e. Aşa sunt jucătorii români. Noi fără Pintilii, Budescu, Man sau Gnohere nu avem valoare dacă te bate cu Lugano. Vom avea cuţitul la os la Botoşani, vom juca altfel", a spus Becali.

Patronul Stelei a dezvăluit şi cu ce echipă vrea să pice în 16-imile Europa League. "Vreau un nume mic ca să putem trece mai departe. Aş vrea să jucăm cu Atalanta. Doar ei sunt accesibili pe lângă Milan sau Lazio. Cu Arsenal nu ai cum, că îţi dă cu terenu-n cap orice transferuri ai face", a încheiat Becali.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.