Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali va organiza o slujbă de sfințire a traseului pe care se va desfășura marșul LGBT

fanatik.ro
gigi becali

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, va organiza o slujbă de sfințire a traseului pe care se va desfășura marșul homosexualității din 2021.

El spune că nu se poate împiedica desfășurarea marșului, pentru că așa e democratic, dar că va organiza această slujbă. Conform surselor R3media, slujba de sfințire va fi organizată duminică, 15 august 2021, începând cu ora 12:30, în Piața Victoriei, după sfânta Liturghie oficiată cu ocazia praznicului Adormirii Maicii Domnului.

„O sa va spun, ca sa înțeleagă toată lumea. Sa nu mai existe contradicții. Oamenii ăștia fac ce vor, sunt liberi, e păcatul lor. Fac ostentativ, e păcatul lor, treaba lor. Noi ii lăsam, ca așa e democratic, fac conform legii, scrie r3media.ro.

Ce trebuie sa facem noi, acuma, și sa înțeleagă și părintele Guia. Si toată ortodoxia si toți care sunt împotriva manifestației sa înțeleagă ce trebuie sa facem. Iiisus când a băgat pe diavol in porci, a aruncat porcii in mare si s-au înecat porci si au murit dracii. Atunci Iisus a sfințit apa in care erau dracii si demonii. Noi ce sa facem: acolo pe unde trec ei, acolo duhuri necurate vor fi si demoni. Atunci Biserica, cu icoane si Sfânta Cruce, cu agheasmă și cântece de biruință, sa luam exact marșul lor si tot sa sfințim, milimetru cu milimetru.

Asa cum a sfințit Iisus apa marii, sa alunge demonii din apa. Dacă nu vom face asta, nenorociri mari se vor întâmpla pe tot parcursul lor. Si noi vom face si dacă nu face Patriarhia, voi face eu, cu preoți si cu heruvimi si serafimi, ca nici un centimetru călcat de ei sa nu rămână nesfințit cu agheasma.

România TV a făcut mărturisire de credință prin mine.

Trebuie după 5 minute in urma lor sa facem si trebuie sa fim dublu ca ei, sa nu lăsam centimetru pătrat călcat de ei. Vom sfinți locurile toate prin care trec ei si vom alunga demonii!”, a spus Gigi Becali la o televiziune de știri.

Marșul homosexualității va avea loc, în acest an, pe 14 august, pe Calea Victoriei, cu participarea a maxim 500 de persoane. Organizatorii au anunțat deja că nu intenționează să respecte prevederile legale privind numărul de participanți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.