Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali vorbeşte despre presupusa scrisoare a condamnărilor, de la Comisia Europeană: Cum l-a IRONIZAT pe Adrian Năstase - 'am fost condamnat din URĂ'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, ar fi fost şi el inclus în presupusa scrisoare a Comisiei Europene care ar fi cerut condamnări pentru mai mulţi grei din România. În direct la România TV, Becali a dezvăluit cum a aflat el că va fi condamnat. Ar fi aflat totul de la judecătorul care îi clasase dosarele în prima instanţă.

Citeşte şi: Traian Băsescu s-a DEZLĂNŢUIT la adresa Laurei Codruţa Kovesi: Ce ar fi spus şefa DNA în interiorul instituţiei - cum ar fi fost AMENINŢAT fostul preşedinte

"Judecătorul care m-a achitat pe mine a spus că s-a pensionat că nu vrea să facă parte dintr-o justiţie condamnată. După ce am fost achitat în toate trei, apoi am fost condamnat în toate trei de Livia Stanciu şi Ionuţ Matei. Am fost condamnat din ură pentru credinţă şi din ură personală. Cred că din ură personală a lui Băsescu. Poate şi meritam. Cât a fost Băsescu la putere, nimic nu se întâmpla fără ştirea lui", a dezvăluit Becali care l-a ironizat şi pe fostul premier, Adrian Năstase care vorbise la România TV chiar înaintea sa.

"Mă onorează faptul că mă puneţi să vorbesc după Adrian Năstase. Înseamnă că sunt mai convingător. Vinul bun se bea la urmă", a glumit Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.