Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Ilie a hotărât să revină în fotbal

Adrian Ilie

Adrian Ilie (44 de ani) a hotărât să revină în fotbal, după 10 ani. Ultima experienţă s-a terminat în 2008, când a fost pentru o scurtă perioadă manager la FCSB. Acum, fostul mare atacant s-a întors, fiind agent de fotbalişti. Îi impresariază pe Fortes, Fofana, Ely Fernandes si Caiado, scrie Mediafax.

Din precizările lui Ilie, cei 4 au ajuns la Gaz Metan Mediaș, dar puteau avea altă soartă. Mai întâi i-a propus la Dinamo, dar cei care se ocupau de transferuri în vară l-au refuzat, pe motiv că bugetul salarial este unul limitat. Acum, aceştia impresionează în Liga 1 Betano, fiind oameni cheie în angrenajul lui Teja. ”Este adevărat că pe Fortes, Fofana, Ely şi Caiado i-am propus la Dinamo, CV-urile lor ajungând la cei care se ocupau de echipă astă-vară. Adică la Dănciulescu, Bratu, cine mai era pe acolo.

Citește și: Vremea rea face ravagii în Capitală - 11 accidente rutiere au avut loc în ultimele ore

Nu am ajuns să negociez cu Ionuţ Negoiţă, nu a fost cazul, pentru că mi s-a transmis că nu au buget, că ei au nevoie de alţi doi-trei jucători. Nu s-a mai pus problema unor discuţii legate de contract sau alte chestii de genul acesta. Aşa că am fost refuzaţi elegant, jucătorii au ajuns la Mediaş şi vedeţi ce sezon fac toţi. Unde e Gazul acum, unde e Dinamo…”, a spus Adrian Ilie pentru Fanatik.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.