Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali vrea să vândă FCSB: 'Noua echipă se va numi 'Faci Ce Spune Becali'. Am înregistrat numele la OSIM'

inquamFOTO/Octav Ganea
gigi becali

Gigi Becali a dezvăluit, pentru digisport.ro, ce planuri are după ce va vinde FCSB-ul. Milionarul din Pipera este interesat de o altă echipă din Liga 1. FC Voluntari și FC Botoșani sunt variantele luate în calcul.

„Normal că dacă preiau o echipă schimb tot acolo. Mă duc cu lotul meu de jucători, dar mă voi implica total. Echipa se va numi Faci Ce Spune Becali. Am numele înregistrat la OSIM”, a spus Becali, pentru digisport.ro.

Finanțatorul a acceptat propunerea suporterilor FCSB de la Peluza Nord și a spus că vinde echipa, dar fără lotul de jucători, pentru suma de 10 milioane de euro.

„Nu mă mut la Clinceni. Păi, eu vreau să iau campionatul sezonul acesta. Mă duc la o echipă clasată între primele 6. Ce, nu e bine la Voluntari? Ați văzut că echipa merge bine”, a spus Becali, pentru digisport.ro. ”Și la Botoșani mă pot duce. Nu a spus Valeriu Iftime că vrea să vândă clubul?. Una din astea voi alege, nu mă duc eu în altă parte”, a mai spus acesta.

”Suporterii au zis că le-am luat ce iubeau ei cel mai tare. Bine, mă, dați-mi 10 milioane, îmi iau jucătorii și le dau echipa așa cum am luat-o. Eu nu dau echipa, dau societatea, clubul, pe 10 milioane, dar jucătorii îi iau. Cu drag primesc un investitor, dar cine vine? Nu vedeți ce-i la Dinamo? Suporterii să aducă 10 milioane și gata. Dau clubul fără jucători. Vând și mă duc la altă echipă. Fac FCSB 2, să vedem cum rămân CSA și FCSB fără nimic, că oamenii tot la mine vin, că-i am pe Coman, Tănase”, a precizat Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.