Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gilbert Bodart, fost portar al naţionalei Belgiei, a încercat să se sinucidă

https://www.amazon.com/
portar

Gilbert Bodart, fost portar al naţionalei de fotbal a Belgiei, o legendă a echipei Standard Liege, a încercat să se sinucidă, el fiind salvat de paramedici după ce s-a aruncat luni seară în fluviul Meuse de pe Podul Europei, în oraşul Huy, informează presa belgiană, potrivit Agerpres.

Gilbert Bodart, în vârstă de 61 de ani, care în ultima perioadă a avut din nou probleme cu legea, a încercat să-şi pună capăt vieţii. Serviciile de urgenţă au sosit la faţa locului şi au încercat să-l convingă pe Bodart să renunţe la intenţia de a se sinucide, dar fostul jucător s-a aruncat în apă, de unde a fost scos cu o frânghie aruncată către el de paramedici.

În decembrie anul trecut, Gilbert Bodart a fost trimis din nou în faţa unui judecător de instrucţie pentru un caz de violenţă domestică. Bodart are de mulţi ani probleme cu legea. În 2008, el a fost încarcerat pentru un dosar de trafic de bani contrafăcuţi.

Gilbert Bodart a publicat recent mesaje ciudate pe contul său de Facebook. Fostul goalkeeper şi-a anunţat clar dorinţa de a se sinucide. "Pot spune că sunt la sfârşit, ultimele mele ore, nu mai pot suporta viaţa asta de rahat", a scris el.

Gilbert Bodart, care a avut 12 selecţii pentru "diavolii roşii", a disputat 449 de meciuri pentru Standard între 1981 şi 1996. De două ori campion al Belgiei cu formaţia din Liege, în 1982 şi 1983, el a jucat şi în Franţa, la Bordeaux.

Bodart a fost coechipier cu fotbalistul român Mircea Rednic la gruparea valonă în anii 1990.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.