Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ginerele lui Trump vorbeşte despre implicarea Rusiei în alegerile americane

bloomberg.com
Jared Kushner

Jared Kushner, consilier la Casa Albă şi ginerele preşedintelui american Donald Trump, a afirmat luni, într-o declaraţie adresată parlamentarilor americani, că 'nu a complotat' cu Rusia şi nu a încercat să aibă un canal de comunicare secret cu Moscova, transmit Reuters şi AFP, conform agerpres.

''Nu am complotat şi nici nu ştiu pe altcineva din campanie care să fi complotat cu vreun guvern străin. Nu am avut legături neadecvate. Nu m-am bazat pe fonduri ruse pentru a-mi finanţa activităţile de afaceri din sectorul privat'', a scris Kushner în declaraţia difuzată cu câteva ore înaintea audierii sale cu uşile închise în comisia de informaţii a Senatului american.

Citeşte şi: Casa Albă, pregătită să adopte măsuri SEVERE împotriva Rusiei

El a adăugat că a avut 'probabil patru întâlniri cu reprezentanţi ruşi' în timpul campaniei electorale dinaintea alegerilor prezidenţiale din Statele Unite, din noiembrie 2016, şi în perioada de tranziţie de după victoria lui Donald Trump în acest scrutin.

Jared Kushner a descris întâlnirile cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, şi cu alţi oficiali ruşi ca făcând parte din sarcinile sale normale, întrucât în echipa de campanie a lui Trump el se ocupa de relaţiile cu guvernele străine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.