Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giuliani: Trump a rambursat avocatului său cei 130.000 de dolari plătiţi către Stormy Daniels

http://news.jammedup.com
Stormy Daniels

Donald Trump a rambursat cei 130.000 de dolari plătiţi de avocatul său Michael Cohen actriţei Stormy Daniels în schimbul tăcerii acesteia, după ce a susţinut că a avut o relaţie cu actualul preşedinte american, a dezvăluit miercuri fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, informează AFP şi Reuters, potrivit agerpres.ro

"Acei bani au fost plătiţi de avocatul său (...), preşedintele i-a rambursat în mai multe luni", a declarat Giuliani la Fox News. 

Această declaraţie contrazice afirmaţiile lui Donald Trump. Chiar dacă a recunoscut săptămâna trecută că avocatul său Michael Cohen îl reprezenta în litigiul pe care îl avea cu Stormy Daniels, preşedintele american a dat asigurări înainte de aceasta că nu era la curent cu plata făcută de Cohen către actriţa de filme pentru adulţi. 

Giuliani, care s-a alăturat recent echipei de avocaţi a lui Trump, a declarat la postul de televiziune conservator că plata a fost una "perfect legală" şi că banii "nu erau din campanie". 

Într-un interviu pentru Wall Street Journal, Giuliani a declarat că Donald Trump "nu era probabil la curent" în momentul în care a fost făcută plata de către Michael Cohen, având în vedere preocuparea acestuia din urmă de a "rezolva problema într-o manieră discretă". 

Cohen i-a plătit actriţei Stromy Daniels 130.000 de dolari cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din 2016, în schimbul tăcerii ei. 

"Am prezis în urmă cu luni de zile că se va demonstra că poporul american a fost înşelat în ceea ce priveşte plata celor 130.000 de dolari şi în legătură cu ce ştia Donald Trump, atunci când ştia", a reacţionat pe contul său de Twitter avocatul lui Stormy Daniels, Michael Avenatti. "Fiecare american, indiferent de opiniile lui politice, ar trebui să fie scandalizat", a declarat acesta. 

Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels, pe numele său adevărat Stephanie Clifford, încearcă să obţină în justiţie anularea unui acord de confidenţialitate încheiat între ea şi Michael Cohen, avocatul personal al preşedintelui SUA, acord menit să asigure tăcerea ei în legătură cu relaţia sa cu Donald Trump.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.