Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giurgiu: Bărbat trimis în judecată în stare de arest la domiciliu după ce a încercat să dea mită unui poliţist

juedcator arestat pentru o mita de 80.000 de euro

Un bărbat a fost trimis în judecată în stare de arest la domiciliu pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi dare de mită, unui poliţist, aflate în concurs real, ambele fiind săvârşite în stare de recidivă postcondamnatorie, se arată într-un comunicat de presă emis luni de Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu. 

"La data de 30 octombrie 2017, ca urmare a denunţului şefului unei subunităţi de poliţie din cadrul IPJ Giurgiu, ofiţerii de poliţie judiciară ai SJA Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au organizat şi realizat prinderea în flagrant a inculpatului C.P.I. în momentul în care a dat, cu titlu de mită, suma de 450 de lei unui poliţist. Banii au fost oferiţi pentru ca poliţistul să nu dea curs dosarului penal în care inculpatul era cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, întrucât anterior, în cursul anului 2016, acesta a mai fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei sub supraveghere, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat', se arată în comunicatul de presă al Serviciului Judeţean Anticorupţie Giurgiu. 

Cercetările în acest caz au fost finalizate de ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DDGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Giurgiu şi structura centrală, iar procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus trimiterea în judecată a inculpatului în stare de arest la domiciliu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, gest NEAŞTEPTAT. Pe cine invită Administraţia Prezidenţială la parada de 1 Decembrie - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.