Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Giurgiu: Locuinţa unei femei din municipiul reşedinţă a fost distrusă de un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit electric

adevarul.ro
pompieri

Locuinţa unei femei din municipiul Giurgiu a fost distrusă de un incendiu în noaptea de marţi spre miercuri în urma unui incendiu violent izbucnit de la un scurtcircuit electric.

"ISU Giurgiu a fost anunţat prin 112, puţin după miezul nopţii, că o locuinţă de pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Giurgiu a luat foc. O femeie de 70 de ani, care locuia în acea casă a reuşit să iasă la timp şi a cerut ajutor. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o cisternă şi o ambulanţă SMURD. Pompierii au constatat faptul că acoperişul casei ardea violent şi exista şi pericolul unei explozii pentru că în casă se aflau două butelii care au fost scoase afară la timp de echipajele de intervenţie", se arată miercuri într-un comunicat de presă al ISU Giurgiu.

În urma incendiului au ars asteriala, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, grinzile şi s-au deteriorat tavanele şi pereţii casei.

Din cercetările efectuate la faţa locului a reieşit faptul că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.