Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Globurile de Aur 2021 - Jodie Foster şi Daniel Kaluuya, premiaţi pentru roluri cinematografice secundare

Hollywood Reporter
Jodie Foster

Jodie Foster şi Daniel Kaluuya au fost desemnaţi cei mai buni actori în roluri cinematografice secundare graţie interpretărilor lor din filmele "The Mauritanian", respectiv "Judas and The Black Messiah", la cea de-a 78-a gală a Globurilor de Aur, atribuite duminică seară de Asociaţia Presei Străine din Hollywood (HFPA), relatează contul de Twitter al acestor trofee.

La categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar într-un film" au fost nominalizaţi Sacha Baron Cohen ("The Trial of the Chicago 7"), Daniel Kaluuya ("Judas and the Black Messiah"), Jared Leto ("The Little Things"), Bill Murray ("On the Rocks"), Leslie Odom Jr ("One Night in Miami").

Acesta este primul Glob de Aur pentru actorul britanic de culoare Daniel Kaluuya, care a mai primit o nominalizare în 2018 pentru rolul jucat în filmul "Get Out".

Premiul echivalent feminin - cea mai bună actriţă în rol secundar într-un lungmetraj - a fost câştigat de Jodie Foster, graţie interpretării sale din filmul "The Mauritanian". Actriţa americană are în palmares alte două Globuri de Aur, primite în 1989 pentru rolul principal din "The Accused" şi în 1992 pentru interpretarea din "The Silence of the Lambs", dar şi un trofeu onorific - Cecil B. DeMille Award -, pe care l-a primit în 2013.

În 2020, rolurile secundare din producţii cinematografice au fost atribuite actorilor Brad Pit ("Once Upon a Time... in Hollywood"), respectiv Laura Dern ("Marriage Story").

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.