Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Glonțul de argint al PSD, pregătit cu Tăriceanu în Kiseleff

surse

Liderii PSD iau în calcul, pe final de campanie prezidentiala, o acțiune mediatica menită să-i crească intenția de vot lui Victor Ponta.

Directorul campaniei PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Agigea, ca pana la alegerile prezidentiale de duminica s-ar putea semna un protocol politic intre PSD si PLR pentru refacerea USL.

PLR a fost respins la Tribunal, astfel ca nu are voie sa semneze vreun document oficial, dupa cum nu are voie sa intre in alegeri sub numele de PLR. Un astfel de protocol PSD-PLR ar avea, astfel, valoare juridica zero, singura valoare care poate fi invocata fiind una strict simbolica.

Cu toate acestea, in Bucuresti au inceput sa apara materiale de campanie cu "Am refacut USL" si siglele PSD si PLR.

"Protocolul politic practic recrează alianţa pe care noi am denumit-o USL. Sigur că ea nu poate să fie identică, dar principiile de functionare politica rămân aceleaşi. Importantă este acţiunea politică. Haina juridică urmeaza sa fie rezolvata ulterior", a declarat Calin Popescu Tăriceanu, prezent si el la Agigea alaturi de Liviu Dragnea.

"Dacă ne hotaram sa-l semnam inainte de alegeri, o sa va anuntam, daca nu, o facem imediat dupa alegeri, de luni incolo", a declarat Liviu Dragnea.

„Important e acordul politic, forma juridică e mai puţin importantă. Important e să dăm un semnal”, a mai spus Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.