Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Glonţ găsit într-o gospodărie din Chilia Veche - Poliţiştii şi procurorii fac verificări

glont

Un glonţ a fost găsit într-o gospodărie din Chilia Veche, judeţul Tulcea, iar poliţiştii şi procurorii fac cercetările pentru a stabili cum a ajuns proiectilul acolo, potrivit news.ro.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea a anunţat, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi, joi, despre faptul că într-o anexă a unei gospodării din localitatea Chilia Veche a fost identificat un proiectil de mici dimensiuni, tip glonţ.
Surse apropiate anchetei afirmă că proiectilul, un glonţ-calibrul 7,62 mm, a pătruns prin acoperişul casei, prin tavanul de rigips, căzând în interiorul bucătăriei.
“În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere şi uz de armă letală fără drept, cercetările continuând sub supravegherea şi coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea”, a transmis IPJ Tulcea.
Anchetatorii au precizat că nu a fost pusă în pericol viaţa niciunei persoane în urma acestui incident şi continuă verificările pentru a se stabili cum a ajuns acolo acel glonţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.