Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gnohere a suferit o comoție în timpul meciului FCSB - Astra Giurgiu

RTV.net
Harlem Gnohere

Harlem Gnohere (31 de ani), atacantul francez al echipei FCSB, a suferit o comoție în timpul meciului cu Astra Giurgiu, sâmbătă seara, pe Arena Naționala, scor 1-3, în etapa a 17-a din Liga 1. Antreorul Bogdan Vintilă spune că starea de sănătate a jucătorului său este bună, potrivit Mediafax.

Incidentul a avut loc în minutul 81 al partidei FCSB-Astra Giurgiu. Olimpiu Moruțan a centrat către Harlem Gnohere, însă portarul David Lazar l-a izbit cu coatele în zona cefei, încerând să respingă. Imediat, portarul și fundașul Gabi Tamaș au făcut semne disperate către staff-ul medical, solicitându-le acestora să intre cât mai urgent pe teren pentru a-i acorda îngrijiri medicale francezului. Ulterior, Gnohere a fost imobilizat cu ajutorul unui guler cervical, iar apoi transportat la spital.

Citește și: Echipa masculină de tenis a Spaniei s-a calificat în finala Cupei Davis

După meci, Bogdan Vintilă, antrenorul echipei FCSB, a anunțat la Digi Sport că Gnohere a suferit o comoție, însă veștile venite din partea medicilor sunt bune: "Importantă acum este starea de sănătate a lui Harlem. E bine acum. A făcut o comoţie, e la spital şi, din ce am înţeles de la domnul doctor, e într-o stare bună".

Harlem Gnohere a început meciul cu Astra Giurgiu din postura de titular și a deschis scorul în minutul 19. Denis Alibec, de două ori, și Gabriel Enache au adus victoria oaspeților, scor 3-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.