Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gogoașă, din 'Trăsniți în NATO', a fost pe moarte: 'O formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn!'

Constantin Zamfirescu

Gogoașă, din 'Trăsniți în NATO', a fost pe moarte: 'O formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn!'

Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă din serialul Trăsniți în NATO a trăit un calvar în 2020, când a fost diagnosticat cu cancer. A reușit să învingă boala nemiloasă.

„În prima zi de analize am constatat cu domnul doctor Dumitrache prezența suspectă a acestei formațiuni pe rinichiul drept. S-a confirmat la un al doilea examen și faptul că era o tumoră malignă, după ce am făcut un examen CT și în mai puțin de o săptămână și jumătate eram deja internat. (...)

Nu știu dacă v-am mai zis, este o formă parșivă de cancer care nu dă nici un semn și care se poate dezvolta până la etape foarte grave, până la T3, T4, știind că T4 este final și fără șanse. Eu am avut un T1 spre T2, acum sunt în recuperare”, a spus Constantin Zamfirescu într-un live pe pagina de Facebook a trupei Sabotorii, în urmă cu ceva timp.

„De la foarte bine în sus. Dacă mansarda e întreagă, restul se repară. Sunt optimist în permanență. E adevărat că sunt la 3 ani de după intervenția aia severă și se spune că după un cancer trebuie să aștepți măcar 5 ani să dai un verdict că ai fi scăpat sau nu. Eu sunt, după câte simt eu, foarte ok”, a declarat Constantin Zamfirescu, în cadrul unei emisiuni TV.

A schimbat dieta

Gogoașă a fost nevoit să-și schimbe stilul de viață și să acorde o atenție deosebită alimentației. În cadrul interviului a povestit că a renunțat la o parte din alimentele care pot favoriza apariția celulelor canceroase, căci tumora malignă poate recidiva.

„Mă mențin așa și mentalul meu trebuie să fie ok, dar dacă tot zici sufăr, am avut o boală și te îngropi, s-ar putea să îți creezi necazuri. Eu nu! Sunt foarte atent, pentru că odată ce nu mai am un rinichi, din cauza intervenției chirurgicale, lichidele pe care le consum trebuie să fie într-o cantitate foarte mare, ca să îl hipertrofiez pe ăla pe care îl mai am, cu foarte puțină sare și să nu am proteină animală, pentru că celula canceroasă se hrănește cu asta”, a mai spus actorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.