Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Goodbye to Gravity urmau sa cante azi la Chisinau. Ce se va organiza in loc

gravity

Trupa ''Goodbye to Gravity'' urma să susţină vineri, 13 noiembrie, un concert la Chişinău, în clubul Albion.

Reprezentanţii acestui club au anunţat că în această seară va avea loc un concert cu artişti autohtoni, iar banii colectaţi din vânzarea biletelor vor fi transferaţi în contul deschis pentru victimele incendiului din Colectiv. Înaintea începerii concertului, va fi ţinut un minut de reculegere în memoria celor care au pierit în tragedia din clubul bucureştean, scrie agenţia Unimedia.

Formaţia ''Goodbye to Gravity'' îşi lansat noul album ''Mantras of War'' în seara zilei de 30 octombrie în clubul Colectiv, noapte în care câteva sute de tineri au venit să le asculte muzica. Aşa a început coşmarul pe care îl trăieşte România şi astăzi, scrie sursa citată. În seara incendiului, 27 de tineri au murit, arşi sau otrăviţi cu gaze toxice, şi de atunci, în fiecare zi, România numără vieţile care pier în spitale după zile şi zile de suferinţe atroce, adaugă Unimedia, citata de Agerpres.

În urma tragediei de la Colectiv, formaţia ''Goodbye to Gravity'' a pierdut patru membri: basistul Alex Pascu, chitariştii Vlad Ţelea, Mihai Alexandru şi bateristul Bogdan Enache. Singurul care mai este în viaţă este solistul trupei, Andrei Găluţ, a cărui prietenă, a decedat joi dimineaţă. Găluţ a fost transferat, la 7 noiembrie, într-un spital din oraşul olandez Beverwijk.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.