Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu: Abandon şi nepăsare! Asta simt mămicile din Piteşti cărora primarul Gentea

Facebook
Alina Gorghiu

Gorghiu: Abandon şi nepăsare! Asta simt mămicile din Piteşti cărora primarul Gentea le refuză stimulentul pentru nou-născuţi, în valoare de 2500 de lei. Propunerea a fost făcută de consilierii locali PNL, dar edilul PSD se opune public, deşi bani sunt

Preşedintele interimar al Senatului, liberala Alina Gorghiu, lider al PNL Argeş, îl critică pe primarul social-democrat al municipiului Piteşti, Cristian Gentea, pe motiv că acesta refuză acordarea unui stimulent în cuantum de 2500 de lei femeilor care nasc. „E supărare la PSD că a venit propunerea asta de la PNL? De unde atâta orgoliu? De ce la Bucureşti se poate, iar la noi nu?”, întreabă, public, Gorghiu..

Alina Gorghiu, care conduce filiala judeţeană Argeş a Partidului Naţional Liberal, reclamă „abandonul şi nepăsarea” de care au parte piteştencele care aduc pe lume un copil şi care, spre deosebire de femeile din alte localităţi, nu beneficiază de stimulentul acordat de la bugetul local. Ea susţine că primarul PSD al oraşului nu sprijină propunerea formulată în acest sens de către consilierii liberaţi.

„Abandon şi nepăsare! Asta simt mămicile din Piteşti cărora primarul Gentea le refuză stimulentul pentru nou-născuţi, în valoare de 2500 de lei. Propunerea a fost făcută de consilierii locali PNL, dar edilul PSD se opune public, deşi bani sunt. E supărare la PSD că a venit propunerea asta de la PNL? De unde atâta orgoliu? De ce la Bucureşti se poate, iar la noi nu? De ce multe administraţii locale ofera un astfel de ajutor financiar, iar la Primăria Piteşti nu se vrea? Cum la Bascov, unde este primar un coleg de partid al d-lui Gentea, situaţia e rezolvată?”, a scris, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Liberala le îndeamnă pe femeile care trăiesc în oraşe sau comune unde primăria acordă acest stimulent pentru nou-născuţi, să îi scrie în secţiunea de comentarii, pe reţeaua de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.