Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu, contraatac la Tariceanu. Dezvaluiri de culise incomode despre presedintele Senatului

gorghiu

Copresedintele PNL Alina Gorghiu lanseaza un contraatac la adresa presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Gorghiu il critica pentru acuzatiile pe care i le-a adus si sustine ca nu are cum sa le creada cu adevarat din moment ce ii propunea functii ministeriale ca sa paraseasca PNL-ul si sa se alature PLR-ului.

"Este normal ca dl Tăriceanu, din postura de purtător de cuvânt informal al lui Victor Ponta, să preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa să creadă, însă, cu adevărat, în ceea ce spune, de vreme ce anul trecut îmi propunea funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL.

Spre deosebire de domnia sa eu nu pot fi cumpărată pentru a trăda singurul partid din care am făcut parte de la intrarea în politică, acum 13 ani deja...Si nici nu am vreo obligatie la PSD sau altcineva, cum pare sa fie cazul altora.

Mi-as fi dorit ca dl Tariceanu sa împrumute mai mult din demnitatea si rafinamentul foștilor președinți PNL, in fața cărora ne aplecăm cu infinit respect la fiecare Congres", a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Calin Popescu Tariceanu a acuzat-o pe Alina Gorghiu de implicare in dosarul Sova si a acuzat PNL-ul ca a preluat cinismul lui Traian Basescu, desconsiderand dreptul fundamental la libertate.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.