Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu: Gestul lui Ponta, o diversiune

alina gorghiu

Retragerea lui Victor Ponta de la preşedinţia PSD reprezintă 'doar o diversiune', iar acesta ar trebui să-şi dea demisia din fruntea Guvernului, pentru că afectează imaginea României, a declarat co-preşedintele PNL Alina Gorghiu.

'Din punctul meu de vedere, gestul d-lui Ponta este doar o diversiune menită să atenueze presiunea opiniei publice asupra domniei sale. Dacă era îngrijorat de imaginea PSD, şi-ar fi dat demisia de acum o lună, de când DNA a început urmărirea penală. De fapt, domnia sa cred că doar încearcă să câştige timp. (...) Eu cred că trebuie să facă un alt gest de onoare faţă de români: să-şi dea demisia din funcţia de premier', a afirmat Gorghiu, duminică, la postul B1 tv.

Potrivit liderului PNL, Victor Ponta 'nu afecta atât de grav imaginea României' ca şef de partid aşa cum o face din funcţia de prim-ministru.

'Dacă Victor Ponta, aşa cum scrie pe Facebook că rămânerea sa la preşedinţia PSD creează probleme, atunci în mod logic, ca premier, atât pentru Guvern, cât şi pentru România daunele sunt mult mai mari decât atât. (...) Pe mine, ca simplu cetăţean, nu mă interesează ce face preşedintele unui partid, ci care sunt efectele guvernării şi cum trăiesc în România. Haideţi să nu credem că înseamnă mai mult această postare de pe Facebook decât altele, pentru că e posibil ca mâine să se sucească', a spus Alina Gorghiu.

Întrebată dacă PNL ar avea un interes să preia guvernarea, co-preşedintele partidului a arătat că 'daunele pe care un premier lipsit de legitimitate şi de credibilitate le poate aduce României sunt mult prea mari'.

Premierul Victor Ponta a anunţat, duminică seara, că nu va mai ocupa nicio funcţie de conducere în PSD până la momentul în care îşi va demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile aduse în justiţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.