Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu intervine in meciul dintre Dancu si Sava: Nu accept! Au murit romani din cauza asta

blog.dhgate.com
disputa

Arena Nationala a devenit subiect de disputa intre vicepremierul Vasile Dancu si primarul Capitalei Razvan Sava. Redeschiderea Arenei depinde de acceptul primarului, insa acesta sustine ca legea nu ii permite sa isi dea acordul. Aceasta rigurozitate a primarului a fost criticata de Dancu, acuzandu-l ca se vrea o 'statuie a legalitatii'.

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a intervenit in disputa dintre cei doi, criticandu-l pe vicepremier pentru atitudinea sa fata de respectarea legii si amintindu-i ca au murit oameni in tragedia din Colectiv, tocmai pentru ca normele nu au fost respectate riguros.

"Sunt alături de primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, în respectarea legii. Pentru unii legea este facultativă. Îmi pare bine că Răzvan Sava are curajul de a rămâne de partea legii, când populismul îi cere să o încalce. Dacă domnul Dâncu vrea să se afirme politic este problema domniei sale, dar eu nu accept manipulări de tip pesedist. Îl invit, la rândul meu, pe vicepremier să facă demersurile necesare să ofere Primăriei cadrul legal pentru redeschiderea Arenei Naționale. Fără aroganțe inutile.

Cât despre ironiile legate de statuia legalității, poate ar fi cazul la o mai mare decență după evenimentele tragice de anul trecut, când au murit români din cauza încălcării normelor legale. Domnul Dâncu poate a uitat ca a ajuns vicepremier pentru că oamenii au cerut respectarea legii

Ca atare, îi solicit vicepremierului tehnocrat să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.