Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu: N-as vrea sa vad un Parlament cu 90% femei / VIDEO

gorghiu

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu s-a declarat marti increzatoare ca in aceasta sesiune parlamentara va fi adoptat proiectul PNL privind cotele de gen pe listele electorale. Ea a subliniat ca nu isi doreste insa un Parlament format din 90% femei, dar nici unul ca in prezent.

"Reprezentarea genurilor va fi mult mai echilibrata. Ma bucur ca la nivel institutional am vazut deschiderea Cancelariei Prezidentiale si a Guvernului, a CNCD, a ONG-urilor, au fost prezente peste 10 ambasade. As vrea sa vad ca sustinerile la aceasta dezbatere a grupurilor politice parlamentare se vor regasi la votul din Comisia de Cod Electoral si in aceasta sesiune parlamentara se vor concretiza in aceasta sesiune parlamentara si vom avea minim 30% cota de gen pe lista, adica vom avea mai multe femei reprezentate in Parlamentul Romaniei.

Vorbim de cota de gen. Va marturisesc ca nu as vrea sa vad un Parlament cu 90% femei, dar nu mi-as dori sa ramana acest Parlament cu aproape 90% barbati", a spus Alina Gorghiu dupa dezbbaterea organizata tocmai pe tema acestor proiecte de lege.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.