Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu nu îl vrea înapoi în PNL pe primarul din Baia Mare

chereches

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă, că nu s-a pus problema candidaturii primarului Cătălin Cherecheş din partea liberalilor la Baia Mare, în opinia sa actualul edil făcând "greşeli politice fabuloase". 

"Nu s-a pus şi nu se va pune nici măcar o secundă problema candidaturii lui Cătălin Cherecheş din partea PNL. Domnia sa, în opinia mea, a făcut nişte greşeli politice fabuloase. În opinia mea, Cătălin Cherecheş, din păcate tânăr, este cel mai bătrân traseist pe care îl are scena politică sau unul dintre cei mai bătrâni traseişti. Domnia sa a trecut pe la patru-cinci partide politice, cred că n-a ratat până acum un partid politic şi nu cred că aşa trebuie să facă politică un tânăr", a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Copreşedintele PNL Maramureş Mircea Man a anunţat că există o listă cu cinci potenţiali candidaţi, numele acestora urmând să fie anunţate luni. 

"Lista în acest moment pentru municipiul Baia Mare este deschisă. Ca să fim şi mai fermi, în acest moment avem cinci candidaţi, nu patru, şi partidul va decide cine va fi reprezentant pentru municipiul Baia Mare", a spus Man. 

Cătălin Cherecheş a fost deputat PSD de Maramureş, a trecut la UNPR, a revenit în PSD, a candidat la Primăria Baia Mare din partea USL, a ocupat o perioadă funcţia de preşedinte al PNL Baia Mare, după care a trecut din nou la UNPR. 

Copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor participa la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean Maramureş în cadrul căreia se va discuta despre pregătirea campaniei electorale. Aceştia vor mai participa sâmbătă la Şcoala politică "Gh. I. Brătianu" ce va avea loc la Sighetu Marmaţiei, după care vor vizita Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei şi vor depune coroane la Cimitirul Săracilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.