Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorghiu, un nou atac la Ponta: L-aș fi dat în judecată

alina gorghiu

Premierul Victor Ponta a precizat ca nu a declarat despre oamenii din jurul presedintelui sau despre Klaus Iohannis, ci despre deputata Lucia Varga si alti doi-trei deputati PNL ca s-au întâlnit cu reprezentantii companiei austriece Schweighofer Holzindustrie si ca în acest moment se bat pentru interesele acelei companii în Parlament pe tema prevederilor noului Cod silvic, sustinând ca are probe în acest sens.

În replică, copresedintele PNL Alina Gorghiu considera ca premierul este 'ca frunza în vânt' prin declaratiile pe care le face pe tema 'lobby-ului ilegitim' facut de unii deputati liberali în favoarea firmei Schweighofer Holzindustrie la proiectul Codului silvic si sustine ca în locul deputatei liberale Lucia Varga, l-ar fi actionat în instanta pe Victor Ponta pentru afirmatiile facute despre ea.

'Eu nu stiu, când face domnul Ponta declaratii, pe cuvântul meu, pe Codul silvic, daca pot sa-l mai urmaresc. Daca acum doi ani de zile facea declaratii în sensul în care spunea ca este foarte buna investitia austriecilor în România si ca o va sustine, astazi spune ca oamenii aceia sunt rai si nenorociti, poimâine o sa spuna ca doamna Lucia Varga este un ministru foarte potrivit (...). Luati declaratiile din urma, când era ministru în Cabinetul Ponta (Lucia Varga - n.r.) si o sa vedeti câte laude erau la adresa Luciei Varga, astazi a uitat, dar vântul, stiti, pe unde bate vântul, domnul Ponta se mai întoarce. E ca frunza în vânt ', a declarat Gorghiu.

Despre situatia colegei sale în partid, Gorghiu a spus: 'Doamna Lucia Varga a explicat si public, a explicat si în sedinte care este pozitia PNL privitoare la Codul silvic. Nu ne-am schimbat-o, nu ne-am nuantat-o, este constata de foarte multa vreme. Daca domnul Ponta acum vrea sa insiste în a pastra acea hotie în domeniul silvic, cu colegii sai parlamentari, cu membri ai PSD implicati în dosare care tin de aceasta problema si de aceasta problematica... Eu cred ca domnia sa mai devreme sau mai târziu va trebui sa dea socoteala, pentru ca nu poti sa mergi doar din discurs si sa încerci sa bagi mizeria sub pres. Sa nu recunosti ca au fost mari si reale probleme din pricina unor colegi de partid si din pricina unor foste guverne PSD si sa arunci responsabilitatea la altii în gradina... Eu, în locul doamnei Varga, sa stiti ca l-as fi dat în judecata'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.