Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorj - Amenzi de peste 200.000 de lei, au fost aplicate, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea ordonanţelor militare

amenda

Peste 200 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare pe perioada stării de urgenţă, în valoare de circa 200.000 lei, au fost aplicate în judeţul Gorj, în ultimele 24 de ore, se arată într-un comunicat de presă remis, vineri, de Grupul de comunicare al Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CJCCI).

"Structuri mixte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, dar şi poliţişti locali, acţionează integrat pentru impunerea normelor legale specifice stării de urgenţă. Astfel, în ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj şi poliţişti locali au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare pe perioada stării de urgenţă. Valoarea amenzilor se ridică la 202.450 lei. De asemenea, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj verifică, în fiecare zi, respectarea interdicţiei de a nu părăsi izolarea ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19. Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost sancţionate contravenţional 8 persoane din Târgu Jiu şi Rovinari, deoarece nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19", se arată în comunicat, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: OFICIAL S-a lansat platforma online unde cetățenii pot înregistra documente pentru instituțiile publice

Reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Instituţiei Prefectului şi ai Direcţiei de Sănătate Publică Gorj continuă acţiunile de identificare a persoanelor care sosesc pe teritoriul judeţului din zone galbene sau roşii de risc şi plasarea acestora în autoizolare sau carantină, după caz.

CJCCI Gorj face în continuare apel către cetăţeni să respecte întocmai recomandările specialiştilor privind normele de igienă şi distanţare socială, precum şi prevederile ordonanţelor militare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.