Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gorj: Bărbat arestat după ce a încălcat măsura controlului judiciar, fiind acuzat de infracţiuni cu violenţă

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Târgu-Cărbuneşti a fost arestat preventiv după ce a încălcat prevederile controlului judiciar, el fiind acuzat că, în decembrie, a agresat fizic o persoană din aceeaşi localitate, se arată într-un comunicat de presă postat miercuri pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Potrivit sursei citate, în data de 23 decembrie 2017, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi de un localnic, de 57 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de un bărbat, de 44 de ani. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, iar procurorul de caz a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de acesta, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, scrie AGERPRES

"Poliţiştii au constatat faptul că cel în cauză a încălcat prevederile controlului judiciar şi a săvârşit, în această perioadă, o altă infracţiune, fapt pentru care au propus arestarea preventivă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 zile începând cu data de 5 ianuarie. La data de 9 ianuarie, ca urmare a admiterii contestaţiei Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti de către Tribunalul Gorj, s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 44 de ani pentru 30 de zile", se mai precizează în comunicatul de presă. 

În baza mandatului de arestare preventivă, bărbatul a fost depus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, ulterior fiind transportat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Citeşte şi: Jurnalistul Ionela Năstase scoate la iveală NEREGULI grave: Cum se face testarea psihologică în cadrul MAI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.