Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Govor, suspendat din funcția de vicepreședinte al CJ Satu Mare

mircea-govor-si-adrian-stef-1-620x400

Mircea Govor, PSD, a fost suspendat marți, 29 decembrie, din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare. El se află în acest moment în arest preventiv.

„În urma adresei Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea (...)(Prefectul) a emis Ordinul nr.272/29.12.2015, privind suspendarea de drept a mandatului de consilier județean al domnului Govor Mircea Vasile, vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, pe perioada arestului preventiv, începând cu data de 23.12.2015 până la data de 21.01.2016”, spune o informare de presă citată de Agerpres.

Mircea Govor a fost plasat în arestat preventiv pe 23 decembrie, după ce în urmă cu câteva zile fusese acuzat de folosirea influenței asupra unei persoane care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic, cu scopul obținerii foloase necuvenite.

Conform procurorilor…

„În perioada august-octombrie 2013, Mircea Govor, în calitate de președinte al organizației județene a unui partid politic și vicepreședinte CJ Satu Mare, folosindu-se de influența și autoritatea sa, a făcut demersuri, printr-un intermediar, pe lângă persoane din conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, pentru a obține numirea, detașarea, împuternicirea sau menținerea în funcții de conducere sau de execuție în cadrul nou înființatei Administrații Județene a Finanțelor Publice Satu Mare, a unor persoane obediente lui ori intereselor de partid, pe alte criterii decât cele profesionale”.

Citiți și Mircea Govor, în arest preventiv

Foto: Jurnalistii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.