Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grădina Zoologică din Târgu Mureş se va alătura evenimentului 'Dreamnight', destinat copiilor cu dizabilităţi

observatorul.ro
copii cu dizabilitati handicap

Grădina Zoologică din Târgu Mureş se va alătura, începând din acest an, evenimentului internaţional "Dreamnight", destinat copiilor cu dizabilităţi.

"Dreamnight" a fost iniţiat în 1996 de Grădina Zoologică din Rotterdam, iar Grădina Zoologică din Târgu Mureş îl va organiza pentru prima oară în data de 10 iunie, între orele 10,00 şi 22,00.

"Eu ştiu că şi aici, la Târgu Mureş, se poate să găsim oamenii respectivi care vor să depună puţin efort sau sunt mult mai sensibili în chestia aceasta, să facem şi noi pentru copiii aceştia ceva fantastic. Organizăm diferite evenimente, sunt şi programe de desenat, pictat, sculptat. Dacă vom putea ajunge acolo ca şi clinici sau spitale unde sunt internaţi copii să aducă, aici, afară, copiii, va fi ceva fantastic", a spus directorul Grădinii Zoologice din Târgu Mureş, Szánthó János, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.ro.

Primarul din Târgu Mureş, Soós Zoltán, a felicitat conducerea Grădinii Zoologice pentru implicare şi profesionalism, precum şi pentru noua viziune pe care o promovează.

"Consider că, pe baza ideilor lor, a viziunii lor consecvente, a atitudinii lor, putem avea speranţa reală că această Grădină Zoologică are un viitor frumos", a declarat Soós Zoltán.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.