Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Granturi pentru investitorii care își vor dezvolta companiile în parcurile industriale din regiunea de Nord-Vest a României

CJ Maramureș
Ionel Bogdan

Investitorii din parcurile industriale din Maramureș și din întreaga Regiune de dezvoltare Nord-Vest vor putea primi între 200.000 și 1,5 milioane de euro dacă aleg să își dezvolte companiile în zonele industriale.

Aceste granturi fac parte din componenta de ajutor de stat regional. Practic, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional Nord-Vest 2021-2027 va sprijini dezvoltarea parcurilor de specializare inteligentă, prin acordarea de fonduri atât pentru dezvoltarea infrastructurii parcurilor industriale: drumuri de acces, utilități publice, cât și pentru investitori, pentru a-i sprijini pe aceștia în instalarea în parcul industrial.

Despre această componentă a discutat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, la ultima întâlnire organizată cu reprezentanți ai ADR Nord-Vest, ai Maramureș Business Park și cu antreprenorii locali.

„Îmi doresc ca în primele parcuri industriale din județ să avem cât mai multe companii din Maramureș care să se dezvolte și care să contribuie la creșterea economică a județului nostru și implicit a întregii regiuni de Nord-Vest a României”, a transmis Ionel Bogdan.

Acest ajutor de stat poate ajuta decisiv mediul local de afaceri, care se va putea dezvolta și mai mult, la nivel județean sau chiar regional.

„Trebuie să promovăm cât mai mult această nouă componentă. Îmi doresc ca antreprenoriatul local să se dezvolte cât mai mult, iar pentru acest lucru mediul de afaceri are nevoie și de sprijin din partea autorităților publice”, a conchis Ionel Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.