Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grapini îi recomandă lui Dăncilă să nu meargă la dezbaterea președintelui: 'Iohannis va pierde cel puţin din încredere şi din imagine'

grapini maria

Europarlamentarul PSD Maria Grapini a declarat, la RFI, că liderul partidului, Viorica Dăncilă, nu ar trebui să meargă la dezbaterea de marţi a lui Klaus Iohannis, pentru că s-ar vulnerabiliza, fiind "o întâlnire unde au fost aleşi bob cu bob cei care sunt pro-Iohannis". De altfel, Grapini a spus că Iohannis "a refuzat românii". "Domnul Iohannis nu a procedat corect în raport cu cetăţenii şi va pierde cel puţin din încredere şi din imagine", a afirmat ea.

Europarlamentarul Maria Grapini a afirmat că, prin refuzul unei dezbateri cu Viorica Dăncilă, preşedintele Klaus Iohannis va pierde din încrederea populaţiei.

"Eu spun că nu a refuzat-o pe doamna Dăncilă, a refuzat românii. Foarte mulţi români doreau, aşa e în democraţie, ca în turul doi (...), oamenii pentru a se decide, pentru că nu au decât două alternative sau cea de a sta acasă, au dorit dezbatere între cei doi. Domnul Iohannis nu a procedat corect în raport cu cetăţenii şi va pierde cel puţin din încredere şi din imagine", a susţinut Grapini, conform news.ro.

Fostul ministru al Muncii pune tunurile pe Klaus Iohannis: '9 întrebări pentru dezbaterea organizată de unul singur de candidatul PNL'

Întrebată dacă Viorica Dăncilă ar trebui să meargă la dezbaterea de marţi a lui Klaus Iohannis, ea a răspuns: "În opinia mea, nu. Principial, eu nu mă duc unde nu sunt invitată, este clar declarată o întâlnire închisă şi, în al doilea rând, n-ar avea ce să facă, nici n-ar câştiga puncte, pentru că se vulnerabilizează, se duce într-o întâlnire unde au fost aleşi bob cu bob cei care sunt pro-Iohannis".

Întrebată de ce ar discuta Klaus Iohannis cu Viorica Dăncilă, după ce PSD a refuzat dialogul instituţional cu preşedintele, Maria Grapini a replicat: "Păi, putem să spunem şi invers, preşedintele a refuzat dialogul instituţional. Să ne amintim de perioada preşedinţiei (UE - n.r.). Prima afirmaţie a preşedintelui a fost că acel Guvern nu poate să ducă preşedinţia, de am ajuns de râsul lumii, încât Finlanda s-a oferit să preia preşedinţia. Pe toată durata preşedinţiei, n-a vrut să colaboreze, iată, n-a fost invitată doamna Dăncilă la summit-ul de la Sibiu (...). Apoi, numirea miniştrilor, înlocuirea miniştrilor, foarte multe legi importante, nepromulgate, trimise la CCR, timp pierdut".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.