Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grăsimea va dispărea imediat: 3 secrete pentru a slăbi rapid în partea inferioară a abdomenului

F. P.
exercitiu abdomen

Scăderea în greutate în această zonă a abdomenului este întotdeauna dificilă. Vă vom spune cât de ușor este să accelerați procesul (nici măcar nu trebuie să țineți o dietă). Evident, nimeni nu va putea vreodată să facă abdomenul inferior complet plat din cauza dimensiunii organelor interne, dar minimizarea depozitelor de grăsime din această zonă este destul de simplă. Iată 3 lucruri de care trebuie să ții cont dacă îți dorești un abdomen plat

Relaxați-vă

Sună ușor, dar este greu de făcut. Adevărul este că stresul crește semnificativ nivelul de cortizol, ceea ce încetinește metabolismul și încurajează organismul să depoziteze grăsime în partea inferioară a abdomenului. Pentru a minimiza stresul alimentar, nu ar trebui să vă torturați corpul cu diete extreme sau, în general, să vă restricționați semnificativ în ceea ce privește mâncarea. Tot ce trebuie să faci este să începi să mănânci mai des cereale integrale: atunci când mănânci carbohidrați, corpul tău produce serotonină, cunoscută și sub numele de hormonul fericirii. De asemenea, diversifică-ți dieta cu migdale, afine și avocado. Băile cu uleiuri și săruri esențiale pot ajuta, de asemenea, la menținerea unui nivel scăzut de cortizol.

Corectați postura

Adesea, obiceiul prost de a sta în aceeași poziție poate încetini semnificativ arderea grăsimilor din partea inferioară a abdomenului. Pentru a obține o postură corectă, trebuie să lucrați mai întâi la îmbunătățirea înclinării pelviene. Pentru un exercițiu simplu, încercați să vă întindeți pe spate cu genunchii îndoiți și apoi să vă apăsați partea inferioară a spatelui în pământ. Ridicați apoi pelvisul în sus și coborâți-l din nou. Din nou, pare simplu până când îl faceți prima dată. În doar câteva luni, acest exercițiu va restabili înclinarea corectă a bazinului și vă va face să uitați pentru totdeauna de depozitele de grăsime din partea inferioară a abdomenului.

Sodiul

Aveți grijă să reduceți cantitatea de sare din mesele dumneavoastră: aceasta reține lichidele din organism și provoacă umflături. Un prim pas bun pentru a încerca să depășiți dependența de alimentele sărate este să renunțați la fast-food și la alimentele procesate, unde sodiul este întotdeauna în exces catastrofal. Apoi, începeți să preparați sosuri și maioneză de casă, pentru că astfel puteți controla cantitatea de sare adăugată. Acest lucru nu este posibil cu produsele cumpărate din magazin. Un mic secret: nu țineți solnița în fața ochilor și renunțați la obiceiul de a adăuga sare în mâncare înainte de a o gusta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.