Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRAV ACCIDENT în care a fost implicată o frumoasă afaceristă, consilieră județeană a PSD: A fost luată cu elicopterul SMURD - VIDEO

O cunoscută afaceristă, membră a PSD și directoarea unei școli din județul Ialomița a suferit un grav accident auto! Accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism cu volanul pe partea dreaptă. Acesta s-a angajat în depăşirea unui camion, pe o porţiune cu linie continuă, şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Luminiţa Trifan, care se deplasa de la Feteşti spre Movila.

În urma impactului, maşina consilierului judeţean a fost întoarsă la 180 de grade, opus sensului de deplasare. Luminiţa Trifan a fost grav rănită, iar echipajele medicale sosite la faţa locului au decis chemarea unui elicopter pentru transportarea ei la un spital din Constanța. Pasagerul care se afla în maşină cu Luminiţa Trifan a fost rănit uşor, la fel ca şi şoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat de 45 de ani din Ograda. Acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă, scrie presa locală.

Citește și: Gabriela Firea pregătește un nou program de excepție! Mii de oameni vor beneficia de el

Accidentul a avut loc la ieşire din Feteşti. Femeia se întorcea de la o întrunire în care se discutase despre atragerea fondurilor europene.

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.