Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GRAV ACCIDENT soldat cu ȘAPTE VICTIME

breaking news stiripesurse.ro

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite în urma unui accident produs miercuri seară pe drumul naţional 21, în judeţul Călăraşi, unde un autoturism care a intrat în depăşire s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un microbuz. În accident au fost implicaţi membri din staful echipei de liga secundă Dunărea Călăraşi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, Ramona Tudor, accidentul s-a produs în afara localităţii Drajna, scrie news.ro.

Citește și: Surpriză pentru Traian Băsescu: Ce îi pregătește Guvernul Tudose

Şoferul unui autoturism Dacia Logan a intrat în depăşirea altui autovehicul fără a se asigura, iar pe contrasens maşina acestuia s-a ciocnit violent cu un microbuz cu opt locuri, care circula regulamentar.

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au murit, iar o a treia a fost rănită. De asemenea, patru pasageri aflaţi în microbuz au fost şi ei răniţi. Poliţiştii au stabilit că microbuzul nu era unul care face curse regulate de transport persoane.

Citește și: Reacție FURTUNOASĂ a lui Rareș Bogdan! „Mizerabilii nu au limite!”

În urma accidentului, IPJ Călăraşi a deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Clubul Dunărea Călăraşi a anunţat că în accident au fost implicaţi şi membri ai staff-ului echipei de fotbal.

Citește și: Protecția Consumatorilor a făcut ravagii în hipermarketuri: În ce magazine s-au găsit promoții false și produse cu etichete greșite

"În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o maşină aparţinând clubului nostru în care se aflau membrii stafului tehnic a fost implicată într- un tragic accident rutier. Componenţii echipei noastre sunt în stare stabilă şi sunt supuşi unor investigaţii la Spitalul Judeţean Călăraşi", a anunţat clubul Dunărea Călăraşi.

Dunărea Călăraşi a remizat, miercuri, la Brăila, cu Dacia Unirea, scor 1-1, în etapa a 16-a a Ligii a II-a.

Citește și: Revoltător! Ce a descoperit directorul ANPC în carnea de vită achiziționată dintr-un cunoscut magazin din România .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.