Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GREȘEALA care a dus la UCIDEREA BRUTALĂ a patru oameni: Bărbatul care a omorât 4 pacienți la Psihiatrie era internat într-un salon cu supraveghere normală

Bărbatul de 38 de ani, care a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă, la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău, era internat într-un salon cu supraveghere normală. Nimic nu prevestea astfel de probleme, susține conducerea spitalului.

Directorul Spitalului Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, susține că bărbatul care a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă era internat într-un salon cu supraveghere normală.

„Era internat într-un salon cu supraveghere normală, nu cu supraveghere sporită, întrucât simptomele pe care le prezenta nu prevesteau astfel de probleme”, a spus Viorica Mihalașcu, la Antena 3.

Citește și: BREAKING Trei dintre victimele atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca sunt în comă

Aceasta a povestit că bărbatul de 38 de ani și-a agresat colegii de salon și pe cei dintr-un salon învecinat. Potrivit directorului, trei pacienți au murit în unitatea medicală, a patra victimă a decedat după ce a fost dusă la la urgențe, trei dintre răniți au traumatisme craniene, iar alți șase au traumatime mai minore.

Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienții în Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău, a fost internat cu sevraj etilic, potrivit unor surse din cadrul Poliției. Acestea au confirmat, pentru MEDIAFAX, că atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

Potrivit surselor citate, bărbatul are 38 de ani, este din Săgeata, și s-a internat voluntar pe fondul unei dependențe de alcool.

Polițiștii care au intervenit l-au prins pe atacator la poartă, cu stativul de perfuzii în mână, și a existat o luptă cu forțele de ordine până când a fost imobilizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.