Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grecia impune carantina în regiunile nordice Salonic și Serres pentru a limita răspândirea COVID-19

Forbes.ro
covid-19 carantina izolare restrictii coronavirus

Grecia va impune un lockdown de două săptămâni în regiunile Salonic şi Serres, din nordul ţării, în cadrul măsurilor de limitare a răspândirii COVID-19, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al guvernului elen Stelios Petsas, transmite Reuters, potrivit AGERPRES.

Grecia a raportat mai puţine cazuri de COVID-19 decât majoritatea ţărilor din Europa, dar de la începutul lunii octombrie epidemia pe teritoriul grec a înregistrat o recrudescenţă semnificativă.

Citește și: Gabriela Firea îi bate obrazul lui Ludovic Orban: ‘Este proiectul pe care eu, împreună cu Institutul Matei Balș, condus de profesorul Adrian Streinu-Cercel, l-am inițiat încă din primăvară’

Cele mai recente restricţii includ suspendarea zborurilor către şi dinspre Salonic pentru 14 zile, măsură care va intra în vigoare marţi alături de o extindere a interdicţiei de circulaţie în timpul nopţii şi de închiderea restaurantelor şi a barurilor în zonele cele mai populate ale ţării timp de 30 de zile.

Duminică, Grecia a înregistrat 1.678 de noi cazuri de COVID-19, ceea ce aduce la 40.929 numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus începând din februarie. Până prezent, 635 de persoane au murit în Grecia din cauza COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.